Wolrd of Warcraft Loot kaarten, de sandbox tiger

Via de tradingcards van World of Warcraft kun je het geluk hebben een zogenaamde lootkaart te bemachtigen. Met de lootkaarten kun je binnen de game online een of ander leuk item krijgen. Er zijn verschillende lootkaarten. In dit artikel wil ik het hebben over de Sandbox Tiger van World of Warcraft. Met dit item kun je 50 keer de blitz maken, helaas zijn ze dan op.

De Sandbox Tiger is geen mount maar een tijger op een metalen veer, zoals je ze ook wel in speeltuinen ziet. Je summoned de tiger en dan kan iedereen die langskomt op de zandbak tijger gaan zitten en een tijdje heen en weer wippen. Je klimt erop door op de Sanbox Tiger te klikken met je rechtermuisknop, en je komt van de Sanbox Tiger af door eraf te klimmen. Dat lukt niet iedereen, maar dat komt omdat je op de rode pijl moet kikken, die onopvallend linksonder op je beeldscherm is verschenen. Als je op de rode pijl klikt, spring je van de Sandbox Tijger af. Hier een filmpje.

Filmpje Sandbox Tiger

Geïnteresseerd in online geld verdienen? Klik hier: http://recensies.wikidot.com/global-domain-international-geld-verdienen-en-hoe

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License