Wii music mijn mening :D

Wii Music is een leuk, verslavend en creatief spel, waarbij meer dan 50 muziek-instrumenten zijn gebruikt. Er komen een aantal liedjes in voor die erg bekend zijn, zoals "Ode to Joy", "Long, Long Ago", en…(mijn persoonlijke favoriet) "The Legend of Zelda Theme".

Als ik speel, probeer ik de liedjes zo goed mogelijk na te spelen, maar je kunt ook eigen noten toevoegen, iedereen zijn eigen versie. :D Voor moeilijke nummers, zoals "The Legend of Zelda", heb ik een paar kleine tips:

  • Zet aan het begin van het liedje het notenblad aan, door op de - toets te drukken, hierdoor speel je alle nummers een stuk makkelijker.
  • In de instellingen kun je de tooties aan en uit zetten, soms werkt het beter om alleen je eigen muziek te horen.
  • Als het nummer te snel voor je gaat, moet je in de instellingen van het nummer de snelheid op zijn laagst zetten. En daarna gaan spelen en er een album van maken, moet jij eens opletten hoe je klinkt als het op normale snelheid word afgedraaid! XD
  • Oefen eerst met de instrumenten in "improviseren", voordat je voor het 'echie' gaat spelen. Improviseren is heel erg leuk, vooral als je samen met de tooties gaat spelen. :D

Wii music kan je met vier personen tegelijk spelen en op die manier kan je een hele band vormen.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License