Voetbalplaatjes Zeldzame Gratis Aangeboden

Voetbalplaatjes, zeldzame plaatjes, waar vind je die? Het lijkt wel of iedereen gratis voetbalplaatjes verzamelt. Er is een totale run op de plaatjes ontstaan sinds de Albert Heijn de voetbalplaatjes opnieuw introduceerde als verzamel objecten.

Dat mensen nauwelijks veranderen, dat blijkt wel, want in de zestiger jaren was de hysterie rondom voetbalplaatjes misschien wel net zo groot. Je kreeg ze bij shag, tenminste, bij het pakje vloeitjes van je shag. De voetbalplaatjes van nu worden door Albert Heijn gratis bij tien euro boodschappen gegeven. Slim, want als je voor 9 euro in je wagentje hebt liggen, gooi je er al snel voor een euro bij voor extra 5 gratis voetbalplaatjes.


Voetbalplaatjes van Albert Heijn

Zeldzame voetbalplaatjes, gratis?

Zeldzame voetbalplaatjes kun je gratis krijgen door te ruilen. Er zijn zelfs speciale ruilbeurzen voor. Soms worden er gratis zeldzame voetbalplaatjes aangeboden via advertenties, door mensen die ze zelf niet sparen en er een ander een plezier mee willen doen.

Geïnteresseerd in online geld verdienen? Klik hier: http://recensies.wikidot.com/global-domain-international-geld-verdienen-en-hoe

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License