VLC mediaplayer, gratis mediaplayer downloaden

VLC mediaplayer, gratis mediaplayer downloaden, in perfecte staat. VLC mediaplayer is een prachtige mediaplayer die je gratis kunt downloaden van het internet. Deze media player staat erom bekend dat je er vrijwel alles mee kunt afspelen, dus geen geweigerde bestanden meer. Met andere mediaplayers komt het nogal eens voor dat een bestand niet goed kan worden afgespeeld of zelfs helemaal niet kan worden afgespeeld. In sommige gevallen is het geluid slecht of worden de kleuren van niet goed weergegeven. Met de mediaplayer van VLC is dat in vrijwel alle gevallen, verleden tijd.

VLC mediaplayer is open source software en heeft een zeer goede weergave. Het is een zeer populaire mediaplayer. Er is inmiddels een 0.9 serie uitgebracht, met een aparte versie voor windows, en nieuwe interface en verschillende verbeteringen van algemene aard. Het downloaden is eenvoudig. Je kunt deze media player zelfs in de Nederlandse taal instellen. Uitproberen dus!

Geïnteresseerd in online geld verdienen? Klik hier: http://recensies.wikidot.com/global-domain-international-geld-verdienen-en-hoe

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License