Smoking Huren of Blacktie

Als je een smoking of black tie nodig hebt, kun je een mooi pak huren of kopen. Kopen is echter erg duur, terwijl huren betaalbaar is. Ook galajurken of cocktailjurkjes zijn te huur en te koop. Voor de feestdagen word je misschien uitgenodigd om op een feest te komen, verkleed, in een avondjapon. Hoe kom je er aan?

Avondkleding is duur. Als je het aan hebt lijk je meteen van goede klasse, een miljonair. Met black tie wordt een smoking bedoelt, en andersom. Een smoking is echt avondkleding, je hoort een smoking niet overdag te dragen. Waarschijnlijk is het woord smoking gewoon afgeleid van het roken van sigaren en sigaretten, uit een tijd dat roken nog gewoon was. Met de feestdagen hebben veel mensen avondkleding nodig om op een feest te verschijnen. Als je avondkleding wilt kopen kun je meestal in dezelfde winkels terecht waar ze ook kleding verhuren. Huren is natuurlijk goedkoper dan kopen.

Interesse in online geld verdienen? Klik hier voor GDI: http://pc-en-internet.infonu.nl/hosting/35277-global-domains-international-geld-verdienen-met-gdi.html

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License