Poken Poken, Wat Is Dat, Poken?

Als iemand met je wil Poken hoef je niet meteen te schrikken. Het houdt gewoon in dat hij of zij je graag mag en dat hij of zij met jou gegevens wil uitwisselen. Met Poken is dat wel heel erg eenvoudig geworden. Slechts door jouw Poken tegen de Poken van iemand anders aan te houden, wissel je razendsnel gegevens uit zoals e-mailadressen en andere persoonlijke gegevens. Je bepaalt zelf wat je wel en niet doorgeeft met je Poken. Geen gedoe meer met gekrabbel op bierviltjes in het uitgaansleven, gewoon je Poken tegen Poken houden. Op een avond verzamel je op die manier in een oogwenk de gegevens van al je nieuwe vrienden. Poken is hip, en volgens velen de nieuwe rage van 2009.

Een Poken, hoe ziet dat eruit? Een Poken ziet er in elk geval leuk uit. Het heeft de vorm van een cartoony figuurtje die aan een tekenfilmfiguurtje doet denken. Een Poken is een grappige gadget van kunststof met een heel eigen uiterlijk. Er zijn Poken in vele kleuren en modellen. Ze zijn niet groter dan een sleutelhanger en een poken is feitelijk een sleutelhanger, maar dan een met een USB stick in zijn buikje. Hier een filmpje over Poken.

Poken, filmpje met uitleg over Poken

Poken bestellen, ja of nee?

Ja! Ze zijn nu nog betaalbaar.

Poken, nadelen

Je kunt hyves en facebook gegevens alleen uitwisselen met mensen die ook een Poken hebben. Dat lijkt misschien wel een nadeel aan deze leuke gadget, je kunt er immers alleen iets mee als anderen ook een Poken hebben. Toch is de Poken zo populair dat je al snel mensen zult tegenkomen die er ook een hebben. En het is cool om de eerste in jouw vriendenkring te zijn. Dat kan dus een reden zijn om er direct een te kopen, want handig en leuk zijn ze zeker.

Poken, voordelen

Een groot voordeel van Poken is dat je snel gegevens kunt uitwisselen. Je ziet iemand die je aardig lijkt en je vraagt om 'even te poken.' Stel je een wereld voor waar iedereen een Poken op zak heeft. Is dat paradijs of hel? Je zit in de trein en je ziet een leuk meisje. "Zullen we poken?"

Nou maar hopen dat je iemand tegenkomt die ook een Poken heeft en die jij op wilt nemen in je sociale netwerk. Binnenkort hoop ik uit eigen ervaring te kunnen vertellen hoe geweldig Poken is.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License