PayPro, hoe werkt dat?

PayPro is een groot affiliate netwerk wat zich gespecialiseerd heeft in digitale producten. Veel eBooks over vele uiteenlopende onderwerpen, maar ook software producten, videocursussen, kant-en-klaar lesmateriaal wat direct te downloaden is, en ga zo maar door. Een echte aanrader voor iedereen die geld wil verdienen met internet. Hoe werkt dat dan?

Als u zich aanmeld bij PayPro gratis account aanmaken heeft u direct toegang tot honderden commerciële links (ook wel affiliatelinks genoemd) die naar een product leiden. Omdat u zelf een account heeft aangemaakt bevat elke commerciële link van ieder product wat u via de optie 'zoeken' vinden kunt, uw eigen affiliatecode. Dat wil zeggen dat de links speciaal voor u zijn, verbonden aan uw account. Stel u heeft een artikel geschreven over honden. U zoekt dan naar een product wat aansluit bij het onderwerp. U zoekt dan naar het woord hond of honden in het zoekvenster, en alle producten die betrekking hebben op honden verschijnen dan in de zoekresultaten bij PayPro.

xiRE6L

Met PayPro is goed geld te verdienen

Affiliatelink plaatsen

Stel u heeft een geschikt product gevonden wat bij uw artikel over honden past. Misschien is het een eBook over de opvoeding van honden. Misschien heeft u meerdere geschikte producten gevonden die u wilt gaan verkopen via uw persoonlijke links. U kiest vervolgens het product of de producten van uw keuze en kopieert de commerciële link(s) van het product en plaatst deze in uw artikel, of op uw website, of op uw weblog of website, enzovoorts. Komen er vervolgens bezoekers op uw artikelen of op uw website, en klikken zij op uw commercieel links, dan lezen zij de informatiepagina over het product (als voorbeeld dus weer: een boek over de opvoeding van de hond). Als het product goed aansluit bij uw artikel of website, zal u regelmatig een verkoop realiseren. Als u een product verkoopt via PayPro verdient u vanaf 5,- per verkocht product. Aan verkoop van de meeste producten verdient u tussen de 10,- en 25,- per verkocht product. Dat is op zich al een hoge beloning per verkocht eBook. Maar er zijn ook producten waarmee u zelfs 100,- of meer kan verdienen. Wat dit affiliatenetwerk betreft durf ik te zeggen dat het zeer goed is.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License