Op Vakantie, met de auto of met het vliegtuig?

Wij zijn al verschillende keren op vakantie naar Spanje geweest, en altijd gingen we met de auto. De voordelen van een autovakantie naar Spanje zijn voor ons doorslaggevend. Met een autovakantie bepaal je zelf het tempo van je reis, je kunt onderweg wat zien van de wereld, gezellig eten in het buitenland en genieten van de reis. Toch houdt lang niet iedereen van autoreizen. Wat kiest u, een vliegreis of een vakantie met uw eigen auto?

Met het vliegtuig op vakantie, voordelen

Als u van vliegen houdt heeft een vliegreis absoluut voordelen ten opzichtte van een vakantiereis per auto. U bent sneller op uw bestemming, u hoeft zelf niet te rijden en u zult dus minder moe worden. Maar als de vliegreis lang duurt, hou er dan rekening mee dat u wel degelijk moe kunt zijn van een vliegreis.

Met de auto op vakantie, voordelen

Als u van autorijden houdt is een vakantie met eigen auto een prima oplossing. U kunt pauzeren wanneer u wilt en u kunt onderweg alvast vakantievieren, door bijvoorbeeld een paar nachten in een Hotel te overnachten, op een plaats waar u graag een tijdje wilt rondkijken. Als u naar Zuid-Frankrijk rijdt en u passeert Parijs, kunt u dus besluiten een paar dagen in Parijs rond te brengen. Sommige mensen hebben angst om te vliegen, dan is een autoreis ook aan te raden. Het is ook prettig dat u op uw vakantiebestemming uw eigen auto tot uw beschikking heeft.

Met de bus op vakantie, voordelen

Busreizen zijn vaak groepsreizen. Als u alleen bent omdat u geen partner (meer) hebt, kan een georganiseerde busreis dus een goede manier zijn om andere mensen te ontmoeten. Veelal gaan mensen echter met een bus op vakantie omdat ze op leeftijd zijn, liever niet willen vliegen, maar de stress van zelf autorijden graag willen voorkomen. Wat ook erg leuk kan zijn aan een georganiseerde vakantie per bus, zijn de uitstapjes die voor u georganiseerd worden. Kies wel een organisatie waarbij uitstapjes en excursies niet verplicht zijn, want het is prettiger als u zelf beslissen mag wanneer u wel of niet een museum bezoekt.

Geïnteresseerd in online geld verdienen? Klik hier: http://recensies.wikidot.com/global-domain-international-geld-verdienen-en-hoe

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License