Nokia E75, een zakelijk juweeltje

De Nokia E75 is een stevige mobiele telefoon met een gewicht van 135 gram. Deze slider ziet er zeer strak uit en is prachtig vormgegeven. Ligt lekker stevig in de hand. U kunt er natuurlijk niet alleen mee bellen maar ook mee internetten en e-mailen en muziekluisteren, fotograferen, enzovoorts. De batterij gaat trouwens zeer lang mee. Deze telefoon is in het bijzonder geschikt voor zakelijk gebruik maar ook gewoon geschikt voor iedereen die van mooie telefoons houdt.

Het instellen van je e-mailaccount op de Nokia E75 is een fluitje van een cent. Je vult je e-mailadres en wachtwoord in en de Nokia E75 regelt verder alles voor je. Deze mobiel is uitgerust met een zeer gebruiksvriendelijk qwerty toetsenbord. De ingebouwde camera is eenvoudig. Ondnaks het gewicht vand e telefoon, is hij toch compact en dun. De toetsen op het toetsenbord zijn mooi plat. Er zit natuurlijk nog veel meer op, maar dat kunt u het beste in het filmpje van de Nokia E75 zien.

Nokia E74 filmpje

Geïnteresseerd in online geld verdienen? Klik hier: http://recensies.wikidot.com/global-domain-international-geld-verdienen-en-hoe

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License