Nintendo DS spelletjes downloaden, gratis

Om spelletjes te downloaden voor je DS, heb je een Nintendo DS Flashkaart nodig. De R4Ds is erg populair. Die is niet duur, ongeveer tussen de 30 en 40 euro. Je kunt ze kopen bij online winkels, denk aan marktplaats en mogelijk ook e-bay. Ze worden geleverd met adapter en een geheugenkaart. Dat heb je erbij nodig. Je mag in Nederland wel een kopie van een game maken en die kopie spelen, om het origineel mooi te houden. Je mag geen gekopieerde games downloaden nadat je je gameconsole hebt laten ombouwen. Je mag echter ook geen gekopieerde games verkopen of verspreiden.

Op welke sites kun je games voor de DS downloaden?

Waar kun je je games voor de DS downloaden? Er zijn verschillende sites waar je games kunt downloaden. Je kunt het beste even rondkijken. Er zijn nieuwsgroepen, torrent websites en algemene websites waar je spellen voor de DS kunt Downloaden. Het is afhankelijk van wat je zoekt. Als je een bepaald spel wilt downloaden kun je dat het beste van een website downloaden. Torrent of nieuwsgroepen zijn geschikt om categorie├źn aan te boren. Je vindt daar bijvoorbeeld alle spellen van de Sims.

Selecteer (indien die optie geboden wordt), wel altijd de gewenste taal. Je kunt even later een programma downloaden wat je opent met winrar.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License