Miracle Frooties, waar koop je die?

Miracle Frooties zijn verkrijgbaar in zogenaamde online koffieshops, waar je ook genotsmiddelen kunt krijgen. Bekende Nederlandse online shop is bijvoorbeeld: Azarius.

Frooties begnnen lekker te hypen. Logisch, want wie wil er nou niet een smaaksensatie meemaken? Bovendien zijn deze tabletten een feest op zich, ze maken namelijk van zuur en bitter eten, zoet eten. Heel erg zoet worden bijvoorbeeld citroenen en grapefruit. Het smaakt zo lekker dat het de ideale ondersteuning bij een dieet is.

Verkijgbaar in Nederland?

In Nederland zijn Miracle Frooties verkrijgbaar bij: Azarius. (Zoeken naar: Frooties)

Eindelijk is het mogelijk om zoet te eten zonder calorieen binnen te krijgen. Dankzij de Miracle bes die al eeuwenlang in Afrika gegeten wordt, vlak voor de maaltijd. Om smakeloos zuur of bitter eten een verrukkelijke zoete smaak te geven. De bes werd inmiddels al ontdekt door onder andere vele mensen in de V.S., Azie, Europa.

Het zijn overigens geen verboden tabletjes, en er zijn geen neveneffecten bekend. Zoek op de site naar: Miracle Frooties

Engelsen proberen Miracle Bes

Wie hebben baat bij MIracle Frooties?

  • Iedereen die weinig calorieen wil eten en toch lekker zoet wil eten
  • Diabtese patienten die toch iets zoets willen eten

Niet doen

Te veel zuur eten, ook al smaakt het lekker zoet
Geen azijn gaan drinken, ook al smaakt het zoet

Wel doen

Genieten van dit leuke effect, en na afloop mond spoelen met lauw water, omdat veel zuur eten niet goed is voor je tandglazuur

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License