Left 4 dead game, humor

Left 4 dead is een game wat op het eerste gezicht nogal negatief lijkt, maar er zit veel humor in. Je moet elkaar neerknallen, dat is waar, maar aangezien het om een strijd tussen mens en zombie gaat, is er geen moment dat je je inbeeldt dat dit realistisch is.

Left 4 dead is een PC game met veel spanning. Dat komt omdat de twee partijen elkaar behoorlijk in de weg kunnen zitten. Er zijn twee partijen, de suvivivors en de zombies. De zombies moeten de survivors verslaan. Dit gaat met bloed en geweld gepaard. Er zijn vier soorten zombies die je kunt spelen.

  • Boomer: is een vetzak vol pus, hij verslaat zijn tegenstanders door over ze heen te kotsen. (Lekker hoor.) Als dat lukt, komen andere zombies op de geur van de pus af en ze komen hem dan helpen. (lekker hoor) Ook grappig met Boomers is dat de survivors op Boomers kunnen schieten en dan explodeert de Boomer als een grote kotsbom.
  • Hunter: is een zombie met grote klauwen en een kap over zijn. Hij besluipt zijn vijanden en dood ze. Eenmaal aangevallen door Hunter kan je alleen nog gered worden door anderen. Een Hunter is wel luidruchtig dus je hoort hem aankomen. Geluid aan zetten dus.
  • Smoker: Is niet moeders mooiste. Hij heeft een lange smerige tong. De tong kan hij als lasso gebruiken en dus vangt hij zijn tegenstanders. De gevangene kan niks doen, tenzij Smoker wordt afgeknald door de mensen.
  • Tank: je kunt Tank pas worden als je supergoed gespeeld hebt. je moet een bepaalde status bereikt hebben. Tank is megasterk, heeft het meeste leven, kan zware objecten optillen en anderen ermee verpletteren.

Left 4 dead, gameplay

Left 4 dead, beoordeling

Left 4 dead is een grappige game, vooral met Smokers en Boomers erin. De graphics zijn goed, maar niet supergoed. Toch mis je dat niet echt. Het is ook spannend. Multiplay is heel erg leuk, want hoe meer spelers, hoe meer zombies en hoe meer lol. De game is misschien niet superorigineel maar wel erg humoristisch en leuk genoeg om vaker dan een keer te spelen. Dit is een game waarbij je je niet snel verveeld. Deze game krijgt van mij daarom een: 8

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License