La Dune Du Pilat Skydiven In Frankrijk

La Dune Du Pilat betekent 'de duinen van Pilat' en deze plaats is zo genoemd omdat u daar de hoogste duinen van Europa vindt. Ongeveer 110 meter hoge heuvels van spierwit zand, scheiden u van de groenblauwe Atlantische Oceaan, als u op vakantie bent naar Frankrijk in de omgeving van Les Landes. Op de kaart ligt dit gebied onder Bordeaux. Ik ben hier driemaal naartoe op vakantie geweest en zal zeker nog een vierde keer gaan. Het is een indrukwekkende omgeving. Deze hoge witte duinen vergeet u nooit meer. Tegenwoordig worden de duinen niet alleen gewaardeerd vanwege hun imposante hoogte, maar ook omdat je er zo lekker blijkt te kunnen paragliden.

Paragliden 'vanaf' La Dune Du Pilat, Frankrijk

De duinen zijn daar inderdaad zo hoog dat ik me er iets bij kan voorstellen hoe heerlijk het moet voelen om als een vogel vanaf de hoogte naar beneden te zeilen. Achter de duinen liggen verschillende campings waar u prima kunt kamperen. Verderop, te Biscarosse is een zeer hoge golfslag en dat gebied is daarom meer geschikt voor surfers.

Geïnteresseerd in online geld verdienen? Klik hier: http://recensies.wikidot.com/global-domain-international-geld-verdienen-en-hoe

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License