Global Domain International, geld verdienen, en hoe!

Online geld verdienen met Global Domains International is echt heel interessant. GDI een domeinregistratie bedrijf op het internet waar je zogenaamde .ws domeinen kunt registreren en waar je ook meteen online veel geld mee kunt verdienen. Hoe? Dat zal ik in dit artikel uitleggen. LEES DIT ARTIKEL VOOR EEN UNIEKE MANIER OM ONLINE JE GELD TE VERDIENEN. Dit is het beste thuiswerk wat ik kon vinden.

GDI (Global Domains International) heeft de .ws domein registraties in beheer. .WS domeinen zijn populair nu de .com en .org domeinnamen verzadigd zijn en een run op de .WS domeinnamen is begonnen. .WS stond oorspronkelijk voor West Samoa, maar dat werd al snel WebSite. Net als de .nu (Niue) en .tv (tuvalu eilanden) is de extensie .ws namelijk interessant voor een zeer groot publiek. Maar dat is niet de enige reden waarom .ws domeinen zo populair geworden zijn. GDI heeft namelijk een zeer interessante affiliatie waarmee je rijk kunt worden. GDI, scam of wondermiddel? Een wondermiddel blijkt het voor velen zeker…

We kenden al de .com. en .org en .nl domeinen, enzovoorts. Maar de .ws domeinregistratie is momenteel het snelst groeiend in populariteit en het wordt als de grootste concurrent voor de .com en .org domeinen beschouwd. Het domein kost 10 dollar per maand (ongeveer 8 euro), en je krijgt daar dan tien gratis e-mailadressen bij, een eigen uniek domein (100 MB) en software (online) om een site te bouwen zonder kennis van html. (WYSIWYG what you see is what you get, software.) Tevens allerlei promotiemogelijkheden aangezien je heel wat geld kunt verdienen met de .ws webistes. Bij Global Domains International zijn op dit moment (mei 2009) nog veel .ws domeinen te registreren in het Nederlands. Daar moet je dus snel bij zijn want de populariteit gaat explosief groeien, ook in nederland. Maar hoe verdien je geld met je GDI website?

Als je een domein registreert bij GDI http://www.freedom.ws/vileo krijg je daar niet alleen een domein voor. Je krijgt:

• Een domeinnaam
• Online software om de website zelf te bouwen zonder kennis van HTML
• tien gratis e-mailadressen
• de mogelijkheid om veel geld te verdienen.

Geld verdienen met je GDI website, hoe dan?

bekijk in elk geval even het filmpje hier meteen onder, daarin kun je zien hoe geweldig deze methode is. Het werkt zo: andere mensen die een .ws domein bij GDI registreren omdat ze zich aanmelden via jouw website of via jouw persoonlijke promotie, leveren je een dollar per maand op. Elke maand opnieuw leveren de reeds geregistreerde domeinen dat opnieuw op. Elk domein wat via jou geregistreerd wordt, levert je een dollar op en dat blijven ze je dus elke maand opleveren, je leven lang, zolang de domeinen geregistreerd blijven staan. Bij elke vijf registraties in een week krijg je een bonus van 100 dollar. Van elke registratie die ook weer registraties binnenhaalt (dus een kennis van jou regelt weer een kennis) leveren je ook 1 dollar per maand op. Zo word je dus echt heel snel rijk als je het handig aanpakt, en ik vind dit echt een geweldig systeem. Reken eens uit wat het oplevert als jij 5 mensen aanbrengt die elk vijf mensen aanbrengen enzovoorts. Je wordt namelijk vijf lagen door, doorbetaald. daarom ontvang je in dat geval bijna 4000 dolar per maand. Bij zeven personen die allemaal zeven registraties aanbrengen, ontvang je 16000 dollar per maand (iets meer zelfs nog). Scam? Nee! zelfs PayPal werkt met ze samen. Ze staan goed aangeschreven. Je kunt dit eerst zeven dagen gratis uitproberen via http://www.freedom.ws/vileo en je kunt het te allen tijde ook weer opzeggen. Bekijk hier onder een filmpje over hoe GSI werkt en waarom het maandelijks zoveel geld kan opleveren.

Aanmelden kan via deze link: http://www.freedom.ws/vileo pijltje.gif

Is GDI betrouwbaar?

Ja. Het bedrijf bestaat al negen jaar en is zeer succesvol. Je kunt promoten via email en je website, maar GDI affiliatie heeft nog veel meer promotiemogelijkheden gecreëerd voor iedereen die aan het programma meedoet, zoals filmpjes. Natuurlijk is je eigen website zeer geschikt om mensen bekend te maken met. ws domeinen.

Is het de bedoeling dat je nieuwe klanten via email werft?

Dat is een mogelijkheid maar is niet verplicht. Spammen mag in elk geval niet. Je vrienden per email of Hyves attenderen op GDI, mag wel. Je kunt op vele manieren mensen attent maken op het bestaan van .ws domeinen, denk aan promotie via je eigen website, via vrienden, via gratis adverteren, via mond op mond reclame, enzovoorts.

Extra financiele bonussen

Als je in een week vijf personen aanbrengt die een domeinnaam registeren, gaat de kassa echt rinkelen. Dan krijgt je namelijk een forse bonus van 100 dollar. Als je in een week tien mensen hebt aangebracht die een domeinnaam registreren, ontvang je het dubbele. Als er dus 55 of 100 of 300 personen zijn die via jou of jouw site een .ws domeinnaam hebben geregistreerd, ontvang je dus de rest van je leven net zoveel dollars per maand als aanmeldingen, elke maand opnieuw, plus de bonussen. Na een maand houdt het het dus niet op, integendeel, je inkomen bouwt zich juist op. Dit betekent dat je enorm rijk kunt worden met dit systeem, en dat terwijl je er ook nog eens een website + domein voor hebt. Bovendien verdien je ook nog aan de personen die zich via jou hebben aangemeld, en ook aan de personen die zich weer via hen aanmelden, tot vijf lagen verdien je aan domeinen die via anderen worden geregistreerd.

Is GDI scam?

Het is legaal en het is geen scam, het is geen piramidespel en geen oplichting. Het is een erkend bedrijf wat al negen jaar zeer succesvol opereert. Ze werken via afiliatie, dat wil zeggen dat je verdient als je nieuwe klanten binnenbrengt. Bovendien blijven de bedragen maandelijks terugkeren. Als je een domein wilt registreren, denk dan zeker ook eens aan GDI, klik hier: http://www.freedom.ws/vileo, want voor tien euro per maand krijg je een unieke domeinnaam (wees daar wat Nederlandse domeinnamen betreft snel bij), software waarmee je zelf de site kunt bouwen (die software vind je online, dus geen gedoe met postpakketjes), tien gratis email adressen en de mogelijkheid om heel veel geld te verdienen met je website.

Hoeveel kun je verdienen met GDI?

Een simpele rekensom leert dat het op kan lopen tot duizenden dollars per maand. Je mag het een week gratis uitproberen, doen dus: Meld je hier aan en bouw een inkomen op voor de rest van je leven: http://www.freedom.ws/vileo pijltje.gif

.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License