GDI, hoe maak je een succes van Global Domains International?

GDI, al eens van gehoord? Dagelijks schrijven honderden mensen wereldwijd zich in voor Global Domains International. Referrals genoeg dus, maar ze zitten niet in jouw downline… Hoe krijg jij zelf ook referrals en hoe maak je van GDI een succes? Veel mensen die op zoek zijn naar een goedkope methode dat een groot potentieel biedt om geld te verdienen op het internet, komen vroeg of laat in aanraking met Global Domains International, afgekort als GDI. GDI betaalt immers vijf keer hetzelfde bedrag voor referrals van referrals, dat maakt GDI waarschijnlijk uniek. GDI biedt een prachtige en eerlijke kans om een inkomen op te bouwen voor de rest van je leven. Het enige probleem wat mensen vervolgens tegenkomen is dat ze niet weten hoe ze hun GDI bedrijf succesvol kunnen maken en ze vragen zich af waarom het zo moeilijk is om een downline met referrals op te bouwen. Sommige denken na een dag of tien al: waar blijven de referrals? Blijkbaar denken veel mensen dat referrals naar hen toe moeten komen, in plaats van andersom. Vraag je je echter af hoe je er zelf toe kwam om je in te schrijven dan besef je meteen dat anderen ook informatie nodig hebben voordat ze zich via jouw link zullen inschrijven.

GDI biedt een verscheidenheid aan manieren om online een groot inkomen op te bouwen, maar wat mensen vergeten is dat zij degenen zijn die de keuzes maken en dat zij zelf zijn de controle hebben over hun succes. Vaak hebben mensen de neiging om gewoon op te geven voordat ze zelfs echt geprobeerd hebben er een succes van te maken. Ze maken een account aan en wachten af. Ze vertellen misschien een of twee vrienden over GDI, maar als die niet meteen enthousiast reageren, wachten ze maar weer af. Ze plaatsen misschien ergens op het web hun link, en sturen de link eens door aan kennissen, maar als dat niet binnen een maandje referrals heeft opgeleverd, vragen ze zich af of het nog wel zin heeft om door te gaan met GDI. Toen ik zelf pas met GDI begon vroeg ik me na drie weken af waar ik referrals vandaan moest halen. Ik had al een en ander geprobeerd en ik wist niets meer te verzinnen. Aangezien ik GDI een geweldige manier vind om geld te verdienen, heb ik me toen voorgenomen niet zo snel op te geven want ik vind dat ik me voor 10 dollar per maand geen buil kan vallen. De referrals kwamen, niet in grote getale maar een voor een. Ze druppelden binnen, maar als je eenmaal en paar referrals hebt, zoek je niet meer alleen naar nieuwe referrals en dan ben je eigenlijk een team. Als dat team groeit, is het als een boom waar aan steeds meer appels groeien en dan kun je oogsten van dezelfde boom. De sleutel tot succes met GDI is om aandacht te blijven houden voor het zoeken van referrals. Laat je niet ontmoedigen als het niet direct lukt, en beslis of je van GDI een succes wilt maken of niet. Als je er echt een succes van wilt maken zul je er een beetje tijd voor moeten nemen want je bouwt met GDI iets op en aan het begin is het moeilijker omdat je die eerste referrals moet vinden zodat je er vanaf dat moment niet meer alleen voor zal staan om referrals te vinden. Als je zo’n instelling hebt, zal het lukken. Ik heb geduld en ik zet door en ik heb referrals gekregen, ook al dacht ik aan het begin dat mijn downline eeuwig leeg zou blijven. Vertel mensen met enthousiasme over GDI, want wie kan niet enthousiast zijn over het systeem wat GDI hanteert om geld te verdienen? Ga er vanuit dat het dan misschien tijd kost om een downline met referrals op te bouwen, maar dat je op den duur een inkomen zult opbouwen met dit geweldige systeem. Geloof in je GDI bedrijf en treed mensen open en geestdriftig tegemoet als je over GDi praat want je vertelt ze over een van de meest boeiende manieren om geld te verdienen. Onthoud dat je absoluut succes zult hebben met GDI als je doorgaat en een beetje geduld hebt om referrals te vinden.

Soms heb ik mensen die mij aanhoren over GDI en daarna zeggen ze ‘ik moet er nog over nadenken, ik weet niet of het wel iets voor me is…’ Mensen zijn immers bang dat het te mooi is om waar te zijn. Prima, ik zeg dan altijd: ‘denk er gerust over na, je komt uiteindelijk toch weer terug bij GDI, want het werkt gewoon zoals ze het beloven…
Het is een prachtmanier om geld te verdienen, als je ten minste iets met die wetenschap doet.

Ik weet dat GDI opbouwen tijd kost, maar als je de tijd neemt en er een succes van wilt maken, kan het alleen maar slagen. Heb geduld en toon anderen hoe het werkt. Controleer regelmatig je email en neem zo spoedig mogelijk contact op met nieuwe geïnteresseerden zodra ze in je postbus liggen. Schroom niet om ze te helpen. En als je eenmaal een paar referrals hebt, maak dan ook gebruik van ‘Move Your Downline’ om je downline te motiveren. GDI zal ook voor jou een succes worden als je volhoudt en het een kans geeft. Spread the news… GDI is te leuk om op te geven. Global Domains International kan een groot succes voor je bankrekening zijn als je een beetje geduld hebt en als je je bedrijfje durft te promoten, want in feite is GDI je eigen bedrijfje. Probeer de gratis trial, bekijk de inkomsten calculator en bekijk het filmpje via deze link: http://www.freedom.ws/vileo.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License