G1 Android Mobieltje Van Google

Op 30 januari 2009 is het dan eindelijk zover. De Android G1 van Google is te koop in Nederland. Apple wist vorig jaar de discussie gaande te houden met hun iPhone, maar nu heeft Google de meest besproken telefoon van het jaar. De G1 Android van Google is eigenlijk een besturingssysteem, Android. Met dit systeem kun je alles wat alle telefoons kunnen, maar dan begint het pas.

In 2008 lanceerde Apple de iPhone. Deze telefoon werd een hype. Een hype die niet werd achterhaald is want inmiddels is de iPhone5 al op de markt een enorm succes.

maar als je eenmaal weet wat de G1 android van Google allemaal voor mogelijkheden heeft is dat eveneens indrukwekkend. De G1 was de eerste telefoon in Nederland met Android. In het buitenland was hij al vanaf oktober 2008 verkrijgbaar. Met de G1 Android kun je zelf programmaas maken waardoor je de G1 bijvoorbeeld kunt gebruiken als zaklantaarn. Je kunt met de Android G1 ook zelf games bedenken en maken. Dit is werkelijk ook een fantastisch mobieltje.

Filmpje van de Android G1 mobieltje van Google. Hier kun je zien wat je allemaal met dit fantastische mobieltje kunt doen

There is no better call!!

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License