Ringtones niet kopen! Alles gratis

Gratis ringstones downloaden. Maar al te vaak komt het voor dat ringtones gratis worden aangeboden door middel van agressieve reclame, maar al snel blijkt dan dat je alleen de eerste ringtone gratis krijgt en dat je de rest gewoon moet betalen. Toch zijn ze er wel, de sites waar je echt gratis ringtones kunt downloaden. Miljoenen gratis ringtones, dus niet slechts een.

Mobile9

Deze site biedt een compleet gratis aanbod van mobiele snufjes die je kunt downloaden. Denk dus aan ringtones, games, themse, en wallpapers.

Mosh.nokia

Hel groot, uitsluitend voor de Nokia. OP deze site draait het om delen. De een upload content en de ander download content. Het is allemaal gratis.

Nakko

Hier vind je veel Nederlandse inhoud. Ook hier kun je zelf uploaden en zelf downloaden. Het is ook een echte community geworden met nakko's.

Phonezoo

Nog een community die zich bezighoudt met ringstones. Ook veel plaatjes en grappige dingen.

Ranktones

Hier gaat het echt alleen om ringtones. Veel Nederlandse ringtones. Je kunt er zelfs je eigen ringtone opnemen.

Er zijn nog wel meer sites waar je echt gratis ringtones kunt downloaden. Ringtones kopen is volstrekt onnodig dus verspil je gekld daar dan ook niet aan.

Zelf ringtones maken, mag dat?

Het antwoord daarop is ja. Als je je muziek legaal verkregen hebt heb je las consument het recht om een ringtone voor eigen gebruik te maken.

Geïnteresseerd in online geld verdienen? Klik hier: http://recensies.wikidot.com/global-domain-international-geld-verdienen-en-hoe

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License