Falcon Levensplan van Fortis, neen dank u

Falcon Levensplan is een beleggingspolis van Falcon Leven Fortis bank. We hebben er 17 jaar aan betaald en slechts verlies op geleden. Falcon is een onderdeel van Fortis. Ik moet echt iedereen waarschuwen voor deze bank. Wij sloten het levensplan af rond 1995 en betaalden op den duur een maandelijkse premie van rond de 50 euro. De inleg steeg elke vier jaar met 4%. Onze totale inleg na 15 jaar was ongeveer 6000 euro, maar nog steeds was de polis niet meer waard dan rond de 4000. Als ik informeerde hoe dat kon zeiden ze altijd dat de waarde binnenkort explosief zou gaan stijgen, het heette niet voor niets Levensplan miljonair. Kort daarna was het woord miljonair ineens van hun polisaanhangsels verdwenen. Geschrapt. Toen aan het licht kwam dat het hier om een woekerpolis ging, sloten we ons aan bij stichting verliespolis, die vervolgens onbereikbaar waren voor elk commentaar. We stuurden een stuitingsbrief aan Falcon leven van Fortis. Verliespolis adviseerde ons om toch vooral de polis niet af te kopen. Een heel fout advies, want dat zelfde jaar trok Falcon snel 2000 euro waarde van de polis af. Ook de inleg was in de waarde niet meegerekend als stijging, dus hadden we in een jaar tijd 2800 euro verloren aan deze bedriegers. De polis had vervolgens nog slechts een waard alsof we hem pas twee jaar hadden, en op de 6000 euro werkelijke investering hadden we dus 0% rendement behaald, in tegendeel, we hadden 4000 euro verlies geleden.

Fortis en ABN AMRO, slechte naam?

Fortis en ABN AMRO zijn nu een bank geworden. Fortis is niet te vertrouwen, wat zegt dit over de ABN AMRO?

Stichting Verliespolis, een verlies op zich

Verliespolis heeft ons verkeerd geadviseerd, maar daar kun je dus verder ook niet veel mee, blijkbaar. Uiteindelijk werd ons alsnog geadviseerd om de polis af te kopen. Van ons geld, inleg 6000, hadden we nog slechts 2000 euro over. Ik kan alleen maar zeggen: vertrouw Fortis niet en ga niet met deze onderneming in zee. Het zijn bedriegers van de bovenste plank. Ik heb er niets dan negatieve verhalen over gehoord. Ga ook niet in zee met Stichting Verliespolis want ook zij vragen alleen maar geld en verder kan je ze nooit bereiken, behalve als ze geld van je willen. Dan ineens doet hun emailaders het wel.

Laat je adviseren door een financieel adviseur als je een woekerpolis hebt. Die kan je precies vertellen wanneer je wel of niet moet afkopen. Stichting Verliespolis hanteert een eenhapsbeleid, met alle gevolgen van dien. Als ik de polis meteen had afgekocht had me dat 3000 euro gescheeld. Stichting Verliespolis en Fortis Falcon leven, bedankt voor jullie hebberigheid.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License