El Delfin Verde, camping Costa Brava, Spanje

El Delfin Verde is een grote familiecamping in Toroella de Montgri, Costa Brava. Deze camping ligt vlakbij zee en strand, heeft veel kampeermogelijkheden zoals met uw eigen tent kamperen, met tenten die u kunt huren via reisbureaus, caravans of huisjes. Er zijn houten huisjes en stenen huisjes. De stenen bungalows zijn in vrolijke mediterrane kleuren geverfd, zoals licht crème en wit. De huisjes zijn fris ingericht en schoon. Ook de caravans die ik van binnen heb kunnen bekijken, zagen er prachtig uit.

Op Youtube vond ik een filmpje die een impressie geeft over deze camping. Soms helaas met tegenlicht gefilmd waardoor het donker lijkt, ik kan u verzekeren dat de kans op schitterend weer in deze omgeving zeer groot is. Ook dit filmpje is duidelijk met zonnig weer opgenomen, alleen met tegenlicht waardoor het soms niet zonnig lijkt. Dat is jammer, maar ik plaats het toch hier zodat u toch een indruk krijgt van deze mooie camping.

El Delfin Verde dank zijn naam aan een enorm zwembad (het grootste zwembad van Europa) in de vorm van een dolfijn aangelegd. Dit zwembad hoort bij de camping. Honderden meters azuurblauw water lonken u toe, in de verzengende hitte van de rijke Spaanse zon. Ideaal voor gezinnen met kleine kinderen, hoewel u uw kinderen juist bij water natuurlijk extra goed in de gaten moet houden.

Huisjes:

Bungalow type Finland: Dit is een houten huisje op de camping, geschikt voor 4 tot 5 personen. Er is een deel waar u kunt eten en koken, er zijn 2 slaapkamers. In een kamer staat een stapelbed. Er is badkamer, een douche en een toilet. Van binnen is alles met hout betimmert, vandaar waarschijnlijk ook de benaming Finland.

Atlantis: een modern huisje, fris ingericht met alles erop en er aan, en met airco. Ook voor 4 a 5 personen.

Campitel: ziet er netjes uit. Ook voor 4 tot 5 personen, met twee slaapkamers en overdekt schaduwrijk terras.

Rancho: een pittig huisje met twee slaapkamers en airco.

Stacaravans

Deze camping verhuurt drie type stacaravans en ze zien er allemaal netjes uit.

Stenen huisjes, Clipper I, Clipper II, Fragata

Schitterende huisjes, heerlijk koel met goede zonwering en vaak ook airco.

Bungalow Clipper I (maximaal 6 personen): twee verdiepingen. Begane grond en eerste verdieping. Eetkamer, woonkamer, drie tweepersoons slaapkamers, mooie keuken, frisse badkamer en wc. Dit huisje heeft verder nog een magnetron en TV satelliet. Zwembad voor gezamenlijk gebruik. Het huisje ligt niet op de drukke camping zelf maar er net buiten. Vlakbij het strand gelegen. U mag gebruik maken van alle faciliteiten van de camping.

Bungalow Clipper II (maximaal 6 personen) Twee verdiepingen. Eetkamer, woonkamer, drie slaapkamers met slaapplaats voor steeds twee personen, keurige keuken met alles wat u nodig heeft, ook een magnetron. Badkamer en toilet. TV Satelliet. Parkeerplaats overdekt en privé. Tuin. Valkbij het huisje vind u een zwembad. Omdat deze camping meerdere zwembaden heeft. Vlakbij strand.

Bungalow Fragata (zes personen) Opnieuw een prima bungalow met alles erop en er aan. Ook voor 6 personen ingericht. Voor alle huisjes geldt dat u zelf lakens en slopen moet meebrengen.

Er is nog veel meer positiefs over deze camping te melden. Er is bijvoorbeeld ook een speeltuin en er zijn verschillende restaurants en take-away. De camping heeft meerdere zwembaden, grote en kleine.

Overige huisjes en appartementen: het ziet er allemaal prima uit en ik heb niemand horen klagen.

Mijn beoordeling: ik geef deze camping een (rate) 9 want ik heb er een geweldige tijd gehad.

Geïnteresseerd in online geld verdienen? Klik hier: http://recensies.wikidot.com/global-domain-international-geld-verdienen-en-hoe

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License