Don King Boxing voor de Wii en voor de Nintendo DS, lekker meppen

Don King Boxing voor de Wii en voor de DS ligt vanaf maart 2009 in de winkels. Vanaf maart 2009 is Don King Boxing dan ook voor de Wii (en ook voor de DS) te verkrijgen. Een game waarbij je wat de Wii betreft, meer bewegen moet dan bij trage sporten. De game voor de Wii is eerder uitgekomen dan Punchout, van Nintendo.

Filmpje: de Trailer Don King Boxing voor de Wii (en DS)

Neckermann verkoopt veel Games. In Don King Boxing speel je een bokser die de top probeert te bereiken. De echte mensen die je zo nu en dan in beeld ziet, dat zijn je persoonlijke trainers en coaches, zij vertellen hoe het er voor staat met jouw persoonlijke carrière als topsporter. Dat is enorm leuk bedacht. Het is net alsof je naar een documentaire over je eigen leven als topsporter zit te kijken. Hoe wordt je een goede bokser? Met Don King Boxing lukt het je zeker.

• de beelden doen realistisch aan maar slaan daar niet altijd in
• de geluiden zijn erg Amerikaans, het is allemaal show
• besturing van deze game is niet zo eenvoudig en gaat soms mis wat best irritant is
• met letters B of Z ingedrukt sla je laag in plaats van hoog
• story mode is wel cool om te volgen
• je kunt maar een maal per dag trainen, dat is te weinig
• bij slaan tijdens het boksen heb je het gevoel dat je niets raakt, dat is een minpunt

Maar al met al is dit toch een hele leuke nieuwe game voor de Wii, met name als je van boksen houdt of ervan droomt om te leren boksen. Met het balance board wordt het nog leuker natuurlijk, maar dat is geen must en geen noodzaak of zo, want deze game kun je ook gewoon spelen zonder board. Veel boksplezier. Dit is beter dan echt boksen, want van boksen met de Wii of de DS worden je hersenen beter, maar van boksen in het echte leven gaan je hersenen achteruit.

Bronnen: kidsweek en youtube en internet

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License