Action Girlz racing voor de Wii, beoordeling

Filmpje Action Girlz Racing

Action Girlz Racing voor de Wii is een racespelletjes voor meisjes. De game kan met 8 meiden tegelijk gespeeld worden. Ze racen tegen elkaar en kunnen onderweg sterker worden door wapens op te rapen. De game lijkt een beetje op Mario Cart, maar is natuurlijk toch heel anders.

Bij Action Girlz Racing gaat het om, hoe kan het ook anders met een dergelijke titel: racen. Elke speler heeft een kleine racewagen tot zijn/haar beschikking en moet een parcours met obstakels afleggen. De game kent nogal wat zwakheden, die al vanaf de start kenbaar worden. Het is moeilijk om de racebaan te vinden. Zo zijn er wel meer dingen in deze game die wat slordig in elkaar gezet zijn, en niet goed uitgedacht. Geen drama, want wie zoekt zal vinden en zo moeilijk is dat ook weer niet.

Action Girlz Racing, voordelen

Dit is een game voor de leeftijd 3+. Het is vriendelijk en kleurrijk. Er zitten veel dingen in die meiden leuk zullen vinden, zoals de kleine autootjes in mooie kleuren, kapsels voor de meiden en verder allerlei objecten die meisjes vaak waarderen.

Waardering Action Girlz Racing

Ondanks dat de game soms wat vragen oproept, vind ik dit toch een leuke game voor kleine kinderen. Of ze zich er echt dagenlang mee vermaken zullen, betwijfel ik. Maar een paar uurtjes per dag lijkt me zeer goed mogelijk.

Geniet van: Uitverkoop Neckermann

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License